Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Software

Microsoft presentarà Windows 9 a la conferència BUILD

El nou sistema operatiu es llançarà a 2015
By , on 23 de gener de 2014

L’empresa Microsoft presentarà el proper 9 d’Abril en la conferència de desenvolupadors BUILD 2014 a San Francisco, la nova versió del seu sistema operatiu, Windows 9. No obstant, els usuaris hauran d’esperar fins a l’any vinent per poder aconseguir les primeres versions de Windows 9 ja que Microsoft te preparades algunes millores per als usuaris de Windows 8.

Així doncs, segons assenyalava el portal WinSuperSite, Microsoft realitzarà la primera presentació del Windows 9 durant la conferencia BUILD 2014, tot i que no serà llançat al mercat fins a 2015, a partir del 9 d’Abril es distribuirà aquest sistema en versió prealfa. El nou sistema operatiu de Microsoft té la denominació en clau ‘Threshold’ i s’espera que estigui carregat de millores significatives, algunes d’aquestes arrel de les crítiques dels usuaris de l’actual Windows 8.

Windows 9 comptarà amb “molts canvis” respecte a Windows 8, com el retorn de la icona de menú d’inici que va desaparèixer en la darrera proposta de Microsoft i que va disgustar a la major part dels usuaris d’aquest sistema operatiu. Una de les millores que s’esperen és la d’ajuntar en una mateixa plataforma Windows Phone y Windows RT. Precisament aquest canvis per distanciar-se de l’aparença de Windows 8 han motivat que la companyia de software hagi donat el sobrenom de ‘Threshold’ al Windows 9.

Una de les noves característiques que s’esperen a la presentació del nou Windows 9 és una interfície Metro 2.0, amb canvis respecte a l’actual. D’aquesta forma, s’espera que el nou sistema operatiu tingui l’opció d’acoblar dos aplicacions en un mateix escriptori; una opció que ara és irrealitzable per als usuaris de Windows 8. Amb això, Microsoft busca oferir un sistema operatiu que atengui les necessitats dels usuaris amb ‘tablets’ i ‘mòbils’ però també mantingui les característiques dels ordinadors.

No obstant, abans del llançament al 2015 de Windows 9 per als usuaris d’ordinadors Microsoft ha anunciat que oferirà aquest 2014 una versió millorada de l’actual sistema operatiu, que s’anomenarà Windows 8.1, en un Service Pack anomenat Update 1 (o GDR1). D’igual manera, està previst que l’edició final de Windows 9 compti amb tres versions prèvies.

Imatge: Wonderlane

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Microsoft presentarà Windows 9 a la conferència BUILD”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio