Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Professional, Software

PrestaShop: crea la teva botiga online

Una eina de franc i professional
By , on 15 de octubre de 2009
El resultat gràfic és molt interessant

El resultat gràfic és molt interessant

Des d’ Informatica.cat us volem apropar idees i aplicacions que considerem innovadores i interessants en el camp de l’usuari convencional i també del professional. Una de les qüestions que tenim clares és que la venda online és un negoci en creixement. De fet, si observem altres països europeus o d’altres continents com el Japó o els Estats Units, veiem que cada cop és més el volum de vendes de productes online que fan les principals grans empreses.

No estem parlant de serveix com Ebay, molt consolidat a nivell mundial en la compra-venda de productes entre usuaris, sinó de les botigues online que ofereixen els seus productes. Són conegudes experiències com les de Privalia, Vente-Privée o altres botigues online similars que venen roba, electrodomèstics, aparells electrònics… de les principals marques del món en macrobotiques online en format outlet.

Avui, però, us volem parlar d’una idea molt més propera. Imagineu muntar la vostra pròpia botiga online? Potser ja teniu un establiment al carrer però podeu arribar a molta més gent i a un baix preu a través de la xarxa. Per si la idea us sedueix us volem presentar PrestaShop, una plataforma online per a que creïs la teva propia botiga de forma senzilla.

Està fet en codi obert i podràs rebre actualitzacions

Està fet en codi obert i podràs rebre actualitzacions

Es tracta d’un software professional totalment de franc, en codi obert, que t’ofereix totes les possibilitats per a tenir la botiga a la xarxa, bé com a complement a la del carrer o com a única opció, molt més econòmica per la reducció de costos (bàsicament tindràs la distribució).

El gran avantatge d’aquesta aplicació és que el seu funcionament senzill i visual et donarà total autonomia a l’hora de gestionar la teva pàgina, amb la qual no dependràs d’externs que et suposin més costos.

Per una banda està la part més visual, amb molta llibertat en l’apartat gràfic de la teva botiga. Parlem de tot allò que veuen els clients, amb la qual cosa podràs destacar a la home els productes i preus més destacats, incloure una descripció o mostrar les ofertes.

A l’altra banda trobem la part de gestió, aquella que els clients no veuen. Parlem, per exemple, d’un back office en el qual podràs fer un seguiment detallat de les vendes de cada mes i de les pàgines i productes més visitats.

A més, Prestashop és una eina en creixement, doncs podràs anar descarregant noves aplicacions i actualitzacions que milloraran el teu portal. S’ha tingut en compte qüestions essencials com el SEO que milloraran el posicionament de la teva pàgina. Amb una quantitat relativament de visites des dels inicis podràs començar a facturar i completar les vendes de la teva botiga a través de la xarxa.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “PrestaShop: crea la teva botiga online”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio