Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Software

Prologue, bloguejar al estil Twitter

By , on 30 de gener de 2008

Prologue
Suposo que tothom sap què és el Twitter. Un sistema per a fer saber a la teva gent què estas fent en un moment donat mitjançant missatges curts. Es podría definir com “una mena de xat obert a tothom”. Molt bé, ja sé que és una explicació una mica simplista, però crec que hi escau força bé.

El Twitter és una eina que ha esdevingut molt important per a l’equip d’Automattic, els creadors del WordPress. Son uns grans fans de l’aplicació. Però es van trobar amb el “problema” de que els comentaris que es poden fer els membres de l’equip els pot veure qualsevol qui entri al twitter adequat.


Logotip Automattic

La nova necessitat que apareix, tenir un twitter restringit a uns usuaris determinats, els hi ha donat la idea d’una nova adaptació del seu sistema de publicació de blogs, el WordPress. Gràcies a la capacitat del WordPress de gestionar diferents tipus d’usuari i a la senzillesa per crear nous themes, Automattic ha tret Prologue per cobrir aquest nou nínxol de “twitters d’accès restringit”.

Amb aquesta eina, que no es més que un theme per al WordPress, es pot tenir un sistema de microblogging de fàcil instalació, on deixar missatges curts per a la teva colla, o avisar de canvis en el desenvolupament d’un projecte al teu equip, i axiò ho veurà només qui vulguis. Es perd la flexibilitat del Twitter però es guanya la seguretat necessària sobre els temes que no ha de veure tothom.

El resultat vindria a ser una mena de pissarra com la que féiem servir a Smallsquid del Basecamp. Potser podríem retomar la costum mitjançant Prologue, encara que ja ens va prou bé amb el Google Apps i el Gmail.

Podeu veure una demo de Prologue aquí, o descarregar-lo en aquest enllaç.

Font: Compiler from Wired.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Prologue, bloguejar al estil Twitter”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio