Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Software

Transfereix fitxers al teu Gmail amb Gspace

By , on 30 de abril de 2007

Pujar fitxers amb Gspace
Aquí tenim una altra utilitat per aprofitar més la nostra compta de Gmail. La quantitat d’espai que dóna una compta de Gmail ens pot donar la idea de fer-la servir com a un disc dur virtual on-line. I es que gairebé tres gigues d’espai gratuït (i cada dia augmenta aquesta quantitat) no son cap bestiesa.


Doncs bé, a la xarxa podem trobar utilitats que ens permeten utilitzar l’espai que proporciona Gmail com un disc virtual. Aquest es el cas de Gspace, una extensió del Firefox bastant fàcil d’instal·lar i fer servir. Per configurar-lo només cal descarregar el plugin i ell mateix fa la resta.

Fer servir aquest plugin es tant senzill com anar al menú d’ eines del Firefox i executar Gspace. El plugin suministra una interfície semblant a un FTP. Abans de poder transferir fitxers, es clar, cal que et registris a la teva compta Gmail mitjançant el botó Manage Account.

Per defecte, es poden pujar fitxers de fins a 14 MB, tot i que això es configurable mitjançant les preferències de Gspace. El procediment per pujar els fitxers es molt senzill, a l’estil d’un client FTP: a la part esquerra de la interfície seleccionem els fitxers o directoris i fent click al botó dret del ratolí seleccionem “Upload” o fem click a la icona de la fletxa corresponent.

A més, Gspace et permet transferir fitxers pujats a una compta Gmail enviarlos a una altra compta de correu. Això es fa seleccionant els fitxers i després de fer click amb el botó dret s’escull l’opció “Send To”. Com que l’execució d’aquest funcionalitat ja ocorre en el servidor, es independent de la conexió que tingui l’usuari. Per tant, no importa la grandària del fitxer a enviar, aquest s’enviarà a la velocitat de Google.

Font: Linux.com

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Transfereix fitxers al teu Gmail amb Gspace”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio