Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Articles Patrocinats, Internet, Software

VENTASgem, la gestió comercial feta fàcil

By , on 6 de desembre de 2008

El logo de VENTASgem

La petita i mitjana empresa necessita aplicacions informàtiques útils, simples i concises, que compleixin amb la seva funció i ho facin bé. Si a més, a això li afegim l’ús del nou paradigma del cloud computing (computació de núvol) o Web 2.0 (semblants, interrelacionats, tot i que no per això són el mateix) com es prefereixi, tenim un producte molt àgil d’usar i del manteniment del qual no ens n’hem de preocupar: VENTASgem.

Aquest programa ens ajuda a portar un control de les nostres ofertes comercials i del personal que treballa a l’àrea comercial, de manera que puguem optimitzar el potencial que la nostra empresa tingui en aquesta àrea. I és que com sabran els petits empresaris o autònoms que estiguin llegint aquestes ratlles, el que costa més en un negoci d’aquesta mena és deixar de banda la feina en si, la nostra professió, per ficar-se a la pell de gestor i realitzar comptes, fer el seguiment de l’activitat econòmica i, en definitiva, estar al dia.

VENTASgem ens facilita el que és juntament amb la facturació i la comptabilitat els aspectes de gestió cabdals: l’apartat comercial. Fins i tot si tenim personal a l’àrea comercial, podem fer el seguiment personalitzat de cadascun dels nostres comercials.


[ad]

La pantalla principal de VENTASgem

El programa, com a servei allotjat, és d’ús gratuït (malgrat que inclou publicitat), i el primer pas que haurem de donar és el de registrar-nos. Per a això només haurem de donar un nom per a la nostra adreça personalitzada .ventasgem.com , el nostre nom, l’adreça de correu electrònic i una paraula de pas. Si la nostra empresa s’anomena, per exemple, Transports Superatlas, podrem registrar l’adreça http://superatlas.ventasgem.com , sempre que algun altre usuari amb una empresa el nom de la qual coincideixi no se’ns hagi avançat. D’aquesta manera podrem accedir a la nostra informació i portar el control comercial des de qualsevol ordinador.

Pantalla de entrada de un cliente para VENTASgem

Un cop realitzat el procés de registre, no serà ni tan sols necessari realitzar una activació del nostre compte mitjançant el missatge de correu electrònic que ens enviarà automàticament el sistema (ja que aquest només serà una simple benvinguda), sinó que ens podrem posar a treballar de forma immediata.

La interfície d’usuari és summament simple, i això no és casual: al cap i a la fi ens enfrontem a una tasca que la majoria de la gent NO VOL FER però que HA DE FER-LA, i no vol perdre el temps aprenent nous i complicats sistemes. En primer lloc tenim en la part superior una sèrie de pestanyes que ens porten a l’àrea de creació d’ofertes, seguiment, previsions, clients, dades personals, usuaris i resum d’estat.

Aquí daremos los datos de la oferta comercial

Evidentment, abans de donar d’alta una oferta haurem de tenir almenys un client, tot i que això també ho podrem dur a terme des de la mateixa pantalla d’alta d’oferta. Malgrat que per a les entrades de clients tenim una fitxa molt completa, només serà obligatori omplir el camp del nom per permetre més flexibilitat en el sistema.

A partir d’aquí, es pot portar el seguiment complet de les diferents ofertes que tinguem obertes i mantenir l’històric de totes les que hem realitzat, fins i tot veure els resultats en forma gràfica i individualitzada per a cadascun dels comercials.

El sistema és multiusuari, pel què no només nosaltres tindrem accés a revisar i controlar les dades, sinó que podrem delegar aquesta tasca en una altra persona, comptant només amb la seva adreça de correu electrònic i una contrasenya. Cada usuari pot ser comercial, administrador o ambdues coses alhora.

El programa pot semblar massa espartà a uns, però aquí precisament rau el seu encant: proporciona allò just i necessari per dur a terme la funció de control comercial, oferint una interfície simple i sense funcions extres i recarregades que molestarien als usuaris que, repeteixo un cop més, no consideren que aquesta sigui la funció a la qual han de dedicar més temps.

Això comporta que sense perdre potència, la corba d’aprenentatge del programa sigui només d’una o dues hores. Tota una proesa gràcies a la filosofia de treball de l’empresa que ha produït aquesta aplicació, ASPgems. Seguint la màxima de “menys és més”, aquesta empresa desenvolupa aplicacions en línia que compleixen una comesa determinada i la fan bé.

Aquesta aplicació és multiplataforma (en el seu lloc web podem veure el vídeo d’exemple pres des d’un Mac OS X, encara que jo l’he estat provant en Linux i m’ha funcionat perfectament, i òbviament és compatible amb Windows), i al funcionar sobre Internet és accessible des de qualsevol lloc del món sense haver d’instal·lar res a l’ordinador local.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “VENTASgem, la gestió comercial feta fàcil”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio