Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
windows

El nou Photoshop no serà compatible amb el Windows XP

Molts usuaris d'XP hauran de migrar cap a altres sistemes operatius per gaudir de les actualitzacions de Photoshop
By , on 19 de setembre de 2012

El Photoshop CS6, la darrera versió d’aquest programa d’edició de fotografies, serà la última compatible amb Windows XP. Adobe ho ha confirmat explicant que les capacitats d’XP ja no són suficients pel què fa al processament dels gràfics de les noves edicions de Photoshop. Així doncs, els usuaris d’aquest Windows ja no podran actualitzar més el seu Photoshop, a no ser que adquireixin un altre sistema operatiu.

Photoshop

Aquesta notícia suposa un problema perquè mundialment són molts els usuaris que utilitzen l’XP, perquè, des de l’any 2001 quan va sortir al mercat, s’ha demostrat ser un dels sistemes operatius més estables de Microsoft. Inclús més tard, quan va aparèixer el Windows Vista, molts usuaris van reinstal•lar de nou l’XP perquè les capacitats del Vista no eren tant bones ni beneficioses. És un problema per a totes aquelles persones que utilitzen el Photoshop amb el Windows XP.

Al mes de març passat, Adobe va presentar la versió beta del Photoshop CS6 (que va sortir al mercat al 2011) i, com a novetat, ja no era compatible amb el Windows Vista. De manera que molts usuaris de Vista van quedar fora, però no s’esperava que passés també amb els d’XP, que quedaran fora també de totes les actualitzacions, canvis i millores que patirà Photoshop en un futur proper.

Els directius d’Adobe han volgut explicar al seu blog el perquè d’aquest canvi. Resulta que la versió successora del Photoshop CS6 no inclourà un suport pel Windows XP perquè no és prou compatible amb els seu sistema de processament dels gràfics i rendiment. Malgrat això, esperen que els usuaris puguin entendre-ho i decideixin migrar cap als nous sistemes operatius que els hi ofereixen des de Windows per gaudir de totes les actualitzacions, per poder apostar així pel Windows 7 i el Windows 8.

A més a més, Adobe continua apostant pel Photoshop als dispositius mòbils com les tablets i els smartphones. Ha actualitzat el Photoshop Touch per tal que funcioni millor en les pantalles retina de gran resolució. Els usuaris que disposen dels nous models d’iPad podran gaudir de les imatges en una gran qualitat, a més de moltes més comoditats pel què fa a la grandària del text, la llegibilitat i la ubicació de les diferents eines. Però la gran novetat és la resolució de les imatges impreses, que consisteix en què, gràcies a l’edició en diferents capes, es poden crear imatges de més bona qualitat des de l’iPad. Aquesta actualització es pot comprar al Google Play i a l’AppStore per 9’99€ o es pot adquirir gratuïtament pels usuaris que ja disposaven de Photoshop.

Foto: npslibrarian a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El nou Photoshop no serà compatible amb el Windows XP”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio