Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
windows

Les versions Home y Pro de Windows tindran un preu de 110 y 199 dòlars

Microsoft anuncia dos llicències de Windows 10
By , on 5 de juny de 2015

L’empresa Microsoft ha informat sobre el cost de les llicències de les dues versions del nou sistema operatiu Windows 10, amb uns preus que se situaran entre els 110 euros y els 180 euros aproximadament. Tanmateix, per als usuaris de PC qui vulguin passar de la versió Home a la versió Pro del sistema operatiu multiplataforma Windows 10 no hauran de comprar el programari nou sinó abonar una tassa de 99 dòlars per gaudir de la versió més completa del sistema operatiu de Microsoft.

Fa un temps que Microsoft va anunciar un gran salt en el seu sistema operatiu Windows, passant de la vuitena edició del mateix cap Windows 10. Uns mesos enrere, els primers usuaris de PC han pogut provar de la versió beta del nou sistema operatiu de Microsoft, que es caracteritza per ser totalment multiplataforma. I ara, l’empresa nord-americana ha confirmat que la edició definitiva de Windows 10 Home tindrà un preu de 119 dòlars (uns 110 euros) i Windows 10 Pro costarà 199 dòlars (un 180 euros).

Però resulta interessant conèixer la franja de preus en els quals es van a moure les llicències perquè, si ben aquest dilluns es va anunciar el llançament de l’actualització gratuïta a Windows 10, solament podran accedir a ella els qui tinguin una versió amb llicència de Windows 7 o 8. D’aquesta forma, els usuaris que gaudeixin d’una versió pirata del sistema operatiu no podran accedir a l’actualització a Windows 10 i hauran d’abonar el cost del software.

“La forma més fàcil d’aconseguir Windows 10 és actualitzar gratuïtament”, ha insistit des de Microsoft en l’escrit enviat als mitjans de comunicació. Com ja va avançar la companyia, que aquells que no tenen una llicència oficial, hauran de pagar si volen passar-se al nou sistema operatiu. Tant pels usuaris legals com els pirates, és possible descarregar la versió beta de Windows 10 y Office per veure de forma simplificada les noves característiques del sistema i valorar passar-s’hi o romandre amb un software més enrederit.

De moment, l’empresa ha comunicat els preus de les versions Home i Pro del nou sistema operatiu; però haurem d’esperar una mica més per conèixer els preus de les restants 5 versions del nou software que ha promès Microsoft.

Imatge: Northsky71

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Les versions Home y Pro de Windows tindran un preu de 110 y 199 dòlars”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio