Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
Noticies, Professional, windows
Serà el més a prop que el puguem veure abans del seu llançament comercial

Microsoft ensenyarà el Windows 7 a Madrid

By , on 2 de juliol de 2009
A l'esquerra, participants en el SIMO 2007, a la dreta un tros de l'escriptori del Windows 7

A l'esquerra, participants en el SIMO 2007, a la dreta un tros de l'escriptori del Windows 7

Serà possiblement el més a prop que el tinguem els catalans abans que sigui llançat oficialment el 22 d’octubre, i permetrà veure tot l’ecosistema de partners, aplicacions i detalls tècnics.

El SIMO, la fira informàtica de Madrid, s’ha redefinit seguint la voluntat de les grans companyies, que els darrers anys no havien parat de queixar-se de l’afluència de públic no especialitzat i la proliferació d’expositors centrats en els productes de consum, més que no pas professional. Triomfant la revolta contra l’organització, ara tots donen suport al replantejament de la fira, i entre aquests hi tenim a Microsoft, que ha anunciat que portarà el seu Windows 7 en primícia a la capital espanyola.

Per als professionals de la informàtica serà important, tret que hagin aconseguit la molt lloable fita de viure només en un àmbit dominat pel programari alternatiu a la plataforma de Redmond, ja que en el nostre dia a dia ens topem constantment amb la plataforma de Microsoft, i quant més la coneguem, millor.


El SIMO Network (nom que li han donat al renovat certamen madrileny) és un esdeveniment dirigit al públic professional, i per tant aquells que hi aneu en tal qualitat no us hi trobareu desplaçats. Es celebrarà a Madrid entre els dies 22 i 24 de setembre ambdós inclosos.

Per a la presentació del seu darrer desenvolupament, la companyia de Steve Ballmer no escatimarà mitjans: disposarà de tot un pavelló del recinte firal d’IFEMA (per a què us en feu una idea, si fa no fa de les dimensions de la fira de Montjuïc), el número 7, on hi exposarà la seva visió del futur de la informàtica, òbviament centrada en el successor del criticat Windows Vista. També hi haurà lloc per als seus partners tecnològics, empreses que hi col·laboren i construeixen solucions basades en els seus productes.

Imatge: Guillem Alsina

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Microsoft ensenyarà el Windows 7 a Madrid”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio