Informatica.CAT
Informatica.cat es un bloc sobre informàtica on es tracta temes d'interès... 
windows

Word, Excel i PowerPoint ja estan disponibles per a la ‘preview’ de Windows 10

El nou Office està adaptat a dispositius tàctils
By , on 9 de febrer de 2015

Els usuaris d’ordinadors ja poden provar la versió ‘preview’ del nou sistema operatiu de Microsoft, l’anomenat Windows 10. Tanmateix, l’empresa nord-americana ha decidit també oferir de forma gratuïta les tres aplicacions més utilitzades del seu paquet d’ofimàtica: Word, Excel i Powertpoint. D’aquesta forma, Microsoft compleix amb una de les màximes del seu nou sistema operatiu que és la universalitat.

Els usuaris podran fer un primer tast a les noves versions de Word, Excel i PowerPoint per a la ‘preview’ de Windows 10, encara que no es tracten de les versions completes del producte. Microsoft ha decidit oferir de forma gratuïta les versions simplificades de les versions finals que s’inclouran en l’actualització del seu paquet ofimàtic, Office 2016, que estarà disponible a partir de la segona meitat de 2015, segons indiquen en el seu propi blog.

Les aplicacions Word, Excel i Powerpoint estan disponibles tant para PC com per a dispositius mòbils (properament) sempre que estiguin utilitzant la ‘technical preview’ de Windows 10. I, en unes poques setmanes, els usuaris de la ‘preview’ del sistema operatiu Windows 10 podran tindre accés a les versions reduïdes de les eines OneNote, Outlook Mail i Outlook Calendar.

Les aplicacions poden ser descarregades a través de la tenda de descàrregues de Microsoft i requereixen d’haver instal•lat prèviament el sistema ‘preview’ per a consumidors de Windows 10. Con a advertència, Microsoft ha registrat alguns inconvenients en les descàrregues, i es troben treballant per solucionar-ho al més aviat possible.

Un sistema universal i tàctil

Ordinadors, híbrids, tabletes i smartphones que fins ara havien tingut diferents estructures tot i compartir el mateix sistema operatiu de Microsoft busquen ser unificades sota el concepte d’una plataforma Windows homogènia, una estratègia que Microsoft ha tractat de dur a terme amb un èxit molt dubtós amb el seu Windows 8.1. Amb això en ment, l’empresa nord-americana ha obert una nova etapa al món Office, llançant el ‘preview’ de les versions universals de Word, Excel i PowerPoint per a una avançada plataforma Windows 10.

Les versions simplificades del nou de Word, Excel i PowerPoint estan disponibles de moment per a usuaris de PC, tot i que s’espera que les versions de proba també s’estendran a altres dispositius compatibles (tabletes i smartphones) properament. Tot i això, ja es pot apreciar una gran voluntat dels seus creadors per adaptar el sistema operatiu a un món tàctil, i és que les versions universals del trident principal de Office estan optimitzades per a interfícies tàctils.

Imatge: JeepersMedia

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Word, Excel i PowerPoint ja estan disponibles per a la ‘preview’ de Windows 10”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio